Opinii

Cu Mişcarea Populară prin a Vrancei ogrăjoară

Corneliu Condurache
21 aug 2013 1314 vizualizări
A apărut răspunsul la întrebarea: “Cu cine iese la defilare Mişcarea Populară în Vrancea?” Cu, iată, omul de afaceri Costică Porumboiu

Despre acesta nu se ştiu foarte multe. Între altele e sigur însă că Porumboiu a făcut parte din “grupul colonelului dezertor Radu Ignat”. Cel care a trecut de la PNL la PDL în 2012, la semnalul (se barfea cu mare probabilitate de apropiere de adevăr) fostului inspector guvernamental pe atunci, devenit apoi subprefect şi chiar prefect de Vrancea sub guvernarea portocalie (după ce fusese la fel în cea liberală) Mircea Dragoş. Despre cum a lăsat Colonelul în rezervă Radu Ignat Partidul Democrat Liberal din  Vrancea să devină unicat în Romania la alegerile locale de anul trecut, se ştie. În sensul că a reuşit “performanţa” de a-l face să fie şi să rămană singurul judeţ din ţară unde democrat-liberalii nu au avut candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, contra lui Marian Oprişan. Despre “isprăvile” lui Dragoş Mircea, de asemenea nu-i vreun secret, cate şi care-au fost. Rămane de văzut ce influenţă vor avea cei doi – Colonelul în rezervă Radu Ignat şi ex-inspectorul guvernamental, subprefect şi prefect de Vrancea, Mircea Dragoş - asupra modului în care Costică Porumboiu va “pune-n brazdă” Mişcarea Populară în Vrancea. Altfel spus, şi nu-ntr-o doară: cu Porumboiu-n fanfară, o-ntrebare stă s-apară: 

Radu Ignat stă-n cămară la Mişcarea Populară din a Vrancei ogrăjoară?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.