Opinii

Caruta scapata la vale din Vrancea

Corneliu Condurache
1 nov 2006 829 vizualizări
Este de-a dreptul surprinzatoare nepasarea (sau indolenta, ori ce- o fi fost ea, cine mai stie?) manifestata de conducerile centrale liberale si democrate fata de evolutia conflictului destul de mediatizat de la Consiliul Judetean Vrancea!

Sa nu-si fi calculat domnii politicieni facind parte din aceste structuri, oare, efectele pe care le va declansa automat o solutie de felul celei obtinute in Justitie de Marian Oprisan? Semne concrete ca Hotarirea judecatoreasca definitiva si irevocabila data in favoarea baronului si a Partidului Social

Democrat filiala Vrancea la Curtea de Apel Galati, referitoare la anularea celor sapte mandate din legislativul judetean de pe meleagurile noastre va avea efectul fitilului aprins intr-un montaj alcatuit din bombe cu trotil legate in lant prin multe si diferite colturi ale tarii, sint tot mai evidente.

Deja problema invalidarii mandatelor consilierilor traseisti a inceput a rasari tot mai tantosa, iata, la Consiliul local Focsani dar - cum titra editia de ieri a unui cotidian central -, si-n parlamentul local al

judetului Ialomita, de pilda! Este de asteptat sa urmeze alte pretentii de acelasi tip emise pe la

diferite niveluri, in functie de conflictele politice care nu-i greu de banuit ca mocnesc prin acele locuri. "Caruta scapata la vale" din Vrancea a invalidarilor de consilieri sau primari care si-au schimbat

apartenenta politica fata de cea de la ultimele alegeri locale ar putea crea un adevarat haos peste tot pe unde va ajunge in deplasarea ei necontrolata. Sa vedem cine va avea curajul sa i se opuna, dupa cele petrecute in judetul nostru?!

Chiar merita de luat aminte si de urmarit...


P.S "Dezmatul" invalidarilor pe bada rulanta ar mai putea fi stopat, asa cu sugera intr-o convorbire cu un redactor al Ziarului de Vrancea prefectul Ion Oprea, doar printr-o ordonanta de urgenta a guvernului care ar urma sa inlature ambiguitatile legii alesilor locali, modificata. Intre timp insa s-a decis: Vrancei i s-a rezervat pentru o perioada de timp deja in continuare statutul de baronat. Probabil ca unora le convine mult o astfel de situatie.

Deocamdata!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.