Opinii

Strategia si antidotul

Corneliu Condurache
24 aug 2006 777 vizualizări
Dupa o lunga perioada in care n-a reusit sa se adune (pentru ca-i dificil cu luna asta, a concediilor de odihna!) la inceputul acestei saptamini comisia constituita la ultima sedinta a Consiliului Judetean, menita sa controleze activitatea de la alegeri si pina in prezent a compartimentelor si directiilor legislativului vrincean. a incercat sa demareze plina de avint activitatea.

Numai ca asa cum nu era dificil de estimat, cel care stie foarte bine care-i rolul acestei comisii, Marian Oprisan, a inceput si el razboiul de uzura cu respectiva structura. Doua zile la rind alesii care-si inchipuiau ca vor taia si spinzura in fieful baronului s-au pomenit practic tratati cu un dispret suveran,

special parca pentru a fi enervati. Aproximativ de acelasi tratament "la misto" beneficiaza din partea

subordonatilor sefului judeteului (despre care nu se stie exact daca-i in Italia, la Bucuresti, sau "prin judet"!) si o alta comisie. Constituita din ordinul primului ministru pentru a verifica modul in care s-au utilizat in Vrancea fondurile trimise de excutivul Romaniei pentru inlaturarea efectelor inundatiilor.

Problema care se pune este daca cei din noua majoritate declarata a CJ-ului au vreun antidot la o astfel de tactica distructiva practicata evident si sfidator de baron. In caz contrar, joaca de-a soarecele si pisica poate dura mult si bine. Iar primii carora vor incepe sa le cedeze nervii vor fi, cel mai probabil, cei ce au declarat cu vreo luna in urma ca au schimbarea lui Oprisan la degetul cel mic. Vazind ce s-a intimplat in ultimele doua zile la Consiliul Judetean cu respectivele comisii venite in control multi nu-i exclus sa inceapa a se intreba: pe ce se baza oare optimismul debordant de dupa ultima intilnire a parlamentului local? Timpul incepe sa fie inamicul numarul unu al coalitiei anti-baron, iar acest calcaii al lui Ahile le va fi speculat la maxim de adversar. Parsiva stategie!


P.S Sa vina oare salvarea de la Consiliul National pentru

Studierea Arhivelor Securitatii cum lasau sa se inteleaga relatarile

de ieri ale unei televiziuni centrale?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.