Opinii

Situatia fara iesire

Corneliu Condurache
18 aug 2006 890 vizualizări
Ca la noi, la nimeni! Iata ca pagubele produse de ultimele inundatii in Vrancea, acum doua saptamini, nu pot fi inca evalute cu exactitate.

Pentru ca, in urma analizarii concluziilor emise de comisiile trimise de Consiliul Judetean si, respectiv, de Prefectura, s-au constatat diferente inadmisibile. Este inca o dovada ca atit timp cit in fruntea legislativului judetean se va afla un personaj care are legat de git pietroiul unui dosar penal, instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie, in care cel putin unul dintre capetele de acuzare are

la baza tocmai grave deficiente in privinta gestionarii fondurilor destinate repararii drumurilor din judet, Vrancea se va gasi intr-o situatie aproape fara iesire. Cine mai are curajul sa-i dea pe mina bani lui Oprisan, cu riscul ca acesta sa-i utilizeze asa cum este descris in Rechizitoriul procurorilor DNA, din 2004? Atunci s-a procedat in asa fel incit sa ajunga mare parte din bani in valizele lui Prunache sau Graur iar lucarile sa fie facute de mintuiala sau deloc. Daca ar fi atit de preocupat de soarta vrincenilor, cum declara catavencian ori de cite ori crede el ca da bine, baronul de Vrancea ar fi trebuit de multisor sa plece de bunavoie din postul de care tine cu dintii. Numai ca, bineinteles, nu prea s-au vazut cazuri, asa cum spune o vorba straveche din popor, sa plece ciinii de la macelarie. Speranta-i la serviciile de ecarisaj, de n-or si fi astia plecati in concedii!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.