Opinii

Ruşinos! Cere administratorilor de bloc să strangă banii şi el e full de datorii

Iulia Crețu
26 sep 2012 285 vizualizări
Intră să vezi ce consilier local, posibil candidat la parlamentare, are restanţe mari la întreţinere

A pozat în corectul corecţilor şi el este plin de datorii! Este vorba despre Cătălin Vrabie, consilier local PSD şi lider al grupului USL din Consiliul Local Focşani. Plin de el, notarul Vrabie a intrat în polemici la întalnirea de marţi de la CL pe problema ENETchiar şi cu primarul Decebal Bacinschi, colegul său de partid, în încercarea de a-şi polişa o imagine bună pentru alegerile parlamentare din iarnă. Numai că, cel care le atrăgea atenţia administratorilor de bloc că trebuie să intensifice colectarea banilor de la populaţie pentru ca ENET-ul să nu intre cu datorii în iarnă, nu şi-a mai plătit dările la întreţinere de luni bune. Potrivit unei atenţionări lipită în scara de bloc unde Cătălin Vrabie îşi are cabinetul notarial, pesedistul este al doilea locatar cu cele mai mari datorii. Vrabie are de achitat 1.153,91 lei, dintre care soldul restant este de 1.075,07 lei, iar majorările pentru neplată ajung la 48,60 lei. Cabinetul său notarial aparţine de Asociaţia de proprietari 134, de pe strada Cuza Vodă, bloc 30. Potrivit înştiinţării oficiale, calculul întreţinerii la care se face referire este pe luna august. “Atenţie! Riscaţi să rămaneţi fără servicii, pentru neplata cheltuielilor la asociaţie”, se atenţionează la avizier. Întrebat despre chestiunea în cauză, consilierul Cătălin Vrabie a precizat că habar n-are de datorii şi că de întreţinerea cabinetului său notarial se ocupă o angajată. În ciuda faptului că merge zilnic la cabinet, Vrabie spune că nu ştie de restanţele la întreţinere pentru că nu intră pe scara de bloc, ci are intrare separată. “Habar n-am de datorii, probabil că sunt, este posibil. De cabinet nu mă ocup eu, se ocupă o angajată pe care o voi întreba ce se întamplă. Este posibil să fie datorii, dar nu din reavoinţă, chiar nu mă ocup eu. Dacă nu s-au achitat, angajata va plăti imediat pentru că zece milioane lei chiar nu reprezintă o problemă. La mine acasă nu sunt restanţe, dar la birou e societate comercială şi nu mă ocup eu. Dacă e aşa, este greşeala angajatei mele”, ne-a spus Cătălin Vrabie. Greşeala angajatei sau nu, ruşinea este a consilierului local pe numele căruia este cabinetul notarial. Fostul prefect Cătălin Vrabie a fost şi reprezentantul Consiliului Local Focşani în Adunarea Generală a Acţionarilor de la ENET SA, societatea de termoficare a municipiului.  (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.