Opinii

Strategia graitoare

Corneliu Condurache
4 aug 2006 961 vizualizări
Tactica pe care s-a bazat Oprisan in ultima sedinta a Consiliului Judetean cind, iata, acesta a suferit o infringere categorica in fata noii majoritati (fara precedent in ultimii ani) s-a bazat pe citeva elemente care-i dezvaluie de fapt baronului adevaratele capacitati pe terenul politic.

Desi acesta are o parere foarte buna despre persoana sa - preocuparea de a-si polei imaginea pe cheltuiala unor insemnate fonduri publice fiind arhicunoscuta - strategia pe care a adoptat-o ieri este graitoare, nemaiavind nevoie de explicatii. Folosirea lui Constantin Guguianu, cel care dupa alegerile locale de acum doi ani a trecut in tabara baronului la doar citeva ore dupa ce fusese ales pe listele Partidului Democrat pe o platforma electorala cu pronuntate accente anti-PSD si anti-Oprisan, ca portdrapel al sustinerilor sale privind invalidarea consilierilor judeteni plecati de la Partidul Social

Democrat, a determinat o reactie usor de anticipat. Aceasta manevra a avut darul de a reduce la cote de credibilitate extrem de reduse taman primul punct al ordinii de zi, aprig dorit a fi impus de presedintele Consiliului Judetean. Oricine isi poate adresa o intrebare de tipul: Care-i, de pilda, diferenta dintre cei 6 consilieri judeteni ce au plecat din PSD in ultima perioada, pe care arde de nerabdare baronul sa-i dea afara din legislativul judetean, si Guguianu impreuna cu Nedelcu, ce-au recurs la un gest similar, dar directionat invers? Plecind din PD, respectiv PRM in PSD. Un alt lucru care nu i-a "iesit" defel miercuri dupa-amiaza "sefului" de judet a fost acela ca a mizat pe sprijinul lui Romeo Paul Postelnicu. Secretarul judetului a dat, insa, dovada unei echidistante desavirsite si a avut replici impecabile la incercarile de a fi "incalecat" cu tupeu, punind in mare dificultate intreg esafodajul baronului aflat pe tobogan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.