Opinii

Gigi Becali parlamentar de Vrancea

Corneliu Condurache
23 sep 2012 1838 vizualizări
Nu mai durează mult şi-i vom auzi iarăşi pe politicieni în campania electorală pentru alegerile parlamentare

Desigur, aproape toţi ne vor vorbi cum nu mai pot ei nici să doarmă dar nici să mănance de grija problemelor reale, de fiecare zi, ale vrancenilor. Şi cum, au, desigur, soluţii imbatabile spre a le rezolva pe toate! În faţa unor asemenea discursuri sforăitoare n-ar fi rău să păstrăm spre lauare-aminte un exemplu derulat recent în Vrancea. Nu mai departe decat acum o săptămană europarlamentarul Gigi Becali a venit la Faroanele pregătit cu 100 de mii de euro în buzunar pentru a repara într-o lună de zile o şcoală pe care nici primăria locală, şi nici statul roman nu reuşesc să o repare din 2009. Pe bună dreptate orice alegător din Faraoanele, şi nu numai, îşi mai poate pune o întrebare referitoare la parlamentarii care îi reprezintă în Parlamentul Romîniei (atît deputatul, cît şi senatorul de Vrancea). Dacă după aproximativ un mandat, i-au lăsat să le rezolve Gigi Becali problema şcolii, n-ar costa mai ieftin, şi n-ar fi, cum se poate constata, mult mai eficient să-l lase tot pe latifundiarul din Pipera şi-n Parlament în locul lor?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4220 zile, 36 minute, 27 secunde
ar fi foarte folositor "Gigi Becali pentru VRANCEA ,UN OM CU SUFLET ,ce promite asta face , nu ca cei din acest oras,care nici nui ii mai intereseaza de oras dupa ce s-au vazut alesi , sa creada citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.