Opinii

Obiceiurile bine invatate

Corneliu Condurache
25 iul 2006 787 vizualizări
Racolarile de consilieri - cele din Consiliul Judetean Vrancea fiind de departe cu miza cea mai mare - au ajuns, se pare, in faza de apogeu. Nini Sapunaru sustine in continuare ca detine deja lejer majoritatea in legislativul vrincean impreuna cu democratii si conservatorii, dar si cu surprizele adaugate ce vor fi dezvaluite la finalul bataliei, in timp de Oprisan se bazeaza, cica, la rindul sau pe semnaturile smulse (oare prin ce metode?) consilierilor care pina pe 20 iulie inca nu facusera pasul spre portocalii.

Ieri, insa, odata cu anuntul trecerii lui Vasii, fostul lider al tineretului social-democrat din judet, in barca lui Jan Vraciu, baronul a incasat o zdravana lovitura. Si are, se pare, motive sa nu fie deloc lipsit de griji majore. Cum se va finaliza aceasta apriga confruntare, nu mai este mult pina vom afla. Deocamdata, insa, trebuie subliniat iarasi un lucru in afara oricarui dubiu. Cel caruia ii place sa i se spuna "seful judetului" culege exact ce a semanat in toti acesti ani aici in Vrancea. Iar discipolii, precum se vede, au fost din cale-afara de silitori si i-au deprins fara cusur obiceiurile. Punind un accent deosebit pe cele proaste din gama presiuni-racolari -diversiuni; dar asta este deja o alta problema, despre care vom avea timp sa discutam cu alte ocazii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.