Opinii

Profitorii din poza cu Alin Moldoveanu

Corneliu Condurache
29 aug 2012 1670 vizualizări
Campionul olimpic Alin Moldoveanu a primit ieri, în şedinţa Consiliului Local al municipiului reşedinţă de judeţ, după votul în unanimitate al aleşilor membri ai respectivului for, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Focşani.

Dacă s-ar fi limitat doar la votul amintit totul ar fi  fost decent şi  de salutat.Dar nici vorbă de aşa ceva! Ce-a urmat era de fapt previzibil.Primii care după ceremonie s-au îngrămădit să apară în poză cu valorosul sportiv au fost, bineînţeles, politicienii locali. Niciunul dintre aceştia însă n-a ştiut de existenţa lui Alin Moldoveanu şi de problemele sale,-pentru că şi sportivii de performanţă se confruntă cu greutăţi deloc puţine ,în special, în această perioadă- înainte de victoria de la Olimpiada- Londra 2012. La poza de grup, nimeni n-a vrut să rateze ocazia de a se afişa langă campionul olimpic. Pentru că, aşa cum este deja recunoscut, atunci cand au cea mai mică ocazie să profite de ceva, politicienii, inclusiv cei vranceni, sunt neîntrecuţi în a-şi valorifica momentul.Revenind la ce s-a petrecut ieri la Primăria Focşani,la final s-a realizat într-un cadru amical şi voios,poza profitorilor cu campionul

Corneliu Condurache


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.