Opinii

De la Tulniciul vrancean la cel irakian, ori afgan...

Corneliu Condurache
20 aug 2012 1620 vizualizări
Că Tuliniciul reprezintă o zonă cu miză financiară deosebită, ne-au dezvăluit-o ultimele randuri de alegeri locale din această comună. Atat cele parţiale de anul trecut, cat şi cele la termen din 10 iunie 2012.

De aici şi pînă la patru autotrenuri de cărat material lemons incendiate precum în Irak sau Afganistan, cu autori necunoscuţi este, totuşi, o distanţă  uriaşă. Pe care  ar trebui să o explice careva, de ce şi cine-i responsabil că ea s-a parcurs fără ca nimeni s-o anticipeze şi prevină. Evident, cei care s-ar cuveni să justifice halucinanta evoluţie din menţionata comună vranceană sunt nimeni alţii decat şefii judeţului, dar şi ai instituţiilor publice din Vrancea; care au drept atribuţiuni de serviciu asigurarea securităţii şi siguranţei locuitorilor, a linişitii şi ordinii publice. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 4266 zile, 10 minute, 9 secunde
Pai din cate citii eu securitatea si siguranta cetatenilor este asigurata, niciunul nu s-a plans ca i s-ar fi intamplat ceva. Se pare ca doar autotrenurile, fiind mai firave asa, ar avea niste citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.