Opinii

Seceta şi canicula, ”răpuse” ieri la Prefectura Vrancea

Corneliu Condurache
7 aug 2012 1538 vizualizări
Atat timp cat sunt în opoziţie, politicienii romani au aproape acelaşi comportament, indiferent de partidul din care fac parte. Pozează că le ştiu pe toate în apariţii publice, au soluţii la orice, şi nu există domenii pe care să nu le poată scoate din vreo dificultate.

Cand ajung la putere, lucrurile se schimbă radical. Cel mai bun exemplu s-a putut remarca ieri, la Prefectura Vrancea. Aflăm astfel cum “luptă” şefii actuali ai judeţului cu seceta şi canicula din aceste zile. Prin “transmiterea de informări ale primarilor către Prefectură”, ”instituirea serviciilor de permanenţă în primării” şi “monitorizarea fenomenelor meteo”. Cu asemenea măsuri impresionante prin hotărare, rapiditate ,complexitate şi chiar competenţă, seceta şi canicula sunt, desigur, ca şi “ răpuse” în Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Geamanu, acum 4272 zile, 11 ore, 39 minute, 26 secunde
Domnule, unde e prefectul judetului? Dl Vieru chiar nu mai are voie sa vorbeasca? S-a vazut la Realitatea ca in sedinta cu Victor Ponta, din Vrancea a luat cuvantul subprefectul. Nu mai are voie sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.