Opinii

O zi fără politică

Aurelian Ivan
5 aug 2012 1031 vizualizări
Cum ar fi o zi fără politică, fără să asistăm la ciorovăiala care a aruncat Romania în dizgraţie pe plan european.

Cum ar fi să trăim o zi fără să auzim de Antonescu, Ponta şi Băsescu. Mi s-a acrit! De cateva luni urmărim în direct la televizor o încercare de aşa zisă “lovitură de stat”, cu transmisiuni în direct din casa lui Băsescu unde urmează să trăiască în lux pe banii poporului. Pe ecranul televizorului ni se arată cameră cu cameră şi, bineînţeles, robienţii  de ”aur”. Nu am omorat noi un şef de stat, în 1989, tot pentru că avea robineţi de aur? În fine, aceeaşi propagandă nenorocită. Mai urmează să ne spună “Nu ne vindem ţara” ca să justifice alungarea Romaniei din UE. Mi se face lehamite cand mă gandesc că din cauza acestui referendum s-au cheltuit  inutil zeci de milioane de euro cu care s-ar fi putut crea, de exemplu, locuri de muncă. Inutil! Bani aruncaţi pentru orgolii. O luptă ca între “golani”, să arate care e mai tare în cartier. Vă întreb politiceni, ce vină avem noi, de ce trebuie ca din cauza voastră să ne cumpărăm mancarea mai scump? De ce să ne plătim acum ratele în euro şi dolari cu sume astronomice din salariile şi aşa devalorizate? Care va fi rostul acestui referendum dacă Băsescu se întoarce la Cotroceni? Vă întreb, cat trebuie să mai plătim pentru prostia, nebunia, orgoliul şi nesimţirea voastră? Nu mai bine noi, romanii, am semna o cerere de angajare a Guvernului German să ne administreze ţara? Şi să le dăm germanilor salariile voastre, iar pe voi să vă concediem pentru incompetenţa şi lipsa de respect faţă de acest popor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
@eu, acum 4278 zile, 22 ore, 3 minute, 57 secunde
nu stiu de unde ai tras concluzia ca este basist si mi se pare ca faci politica.
eu, acum 4278 zile, 22 ore, 40 minute, 29 secunde
Draga Aurelian, imi pare rau sa constat ca esti basist. Nici mie nu-mi place ca s-a devalorizat leul - dar pe langa faptul ca Basescu (prin reprezentantii lui din Vrancea pe care in 2008 i-am votat) citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.