Opinii

Triste amintiri

Corneliu Condurache
13 iul 2006 913 vizualizări
"Ziarul de Vrancea" incearca in editia de astazi, prin articolele scrise de redactorii sai, sa rememoreze secvente din tragedia vrincenilor de acum un an.

Aruncati in mijlocul stihiilor dezlantuite ale naturii, unora de aici li s-a tras sfirsitul chiar de reusisera pina

atunci sa treaca peste multe incercari- cumpana, ivite in calea existentei lor. Ceea ce incarca si mai mult de tristete amintirile care se deruleaza in sinele fiecaruia dintre noi cu o ocazie ca asta este, insa, altceva. Faptul ca nimeni din cei in drept sa o faca nu poate garanta ca astfel de nenorociri nu se vor mai repeta. De responsabilitati sau vinovati, nici vorba sa se fi incercat macar a se gasi vreunul in tot acest rastimp. Sistemul care ar trebui sa asigure minima protectie cetatenilor in situatii de urgenta este in continuare departe de o functionare cit de cit normala. El este inca suficient de anchilozat dupa ce

aproape 15 ani de zile, in loc sa se investeasca in dotarea si dezvoltarea lui, s-au aruncat parca in dusmanie sute de mii de euro pe paranghelii de factura indoielnica. Iar milioane din aceeasi moneda au fost spalate,sume impresionante,cum aflam acum cu stupoare din dosarele instrumentate de procuroii Directiei Nationale Anticoruptie prin conturile firmelor acolitilor satrapului local. Acelasi baron care, de la inaltimea functiei sale de raspundere in structura administratiei publice locale din Vrancea, a gasit prilejuri nimerite si in triste intimplari precum cea amintita, sa- si traga pe turta lui maximum-ul posibil de beneficii politice. Si se mai straduie inca din rasputeri sa o faca, din pacate, si acum la un an de zile, asa cum poate fi lesne sesizat, prin comunicatele pe care n-a rezistat ispitei sa le emita pentru astazi, 13 iulie 2006.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.