Opinii

Surpriza abonaţilor Enet de Zilele Focşaniului

Corneliu Condurache
5 iul 2012 2505 vizualizări
De astăzi încep “Zilele Focşaniului”. Deşi probabil că nu le-a planificat nimeni să fie aşa, conform principiului “viaţa bate filmul”, sărbătoarea coincide cu o surpriză deloc plăcută.

 De ea “beneficiază” abonaţii sistemului centralizat de producere şi distribuţie a energiei termice din Focşani. Este vorba de oprirea exact în această perioadă - care coincide şi cu “luna lui cuptor” din mijlocul verii - pe termen nedefinit a apei calde livrate de Enet. Avand în vedere că anul acesta la Zilele Focşaniului se celebrează 150 de ani de la Unificarea administrativă a oraşului (Focşaniului Munteni cu Moldoveni) oprirea apei calde din locuinţele abonaţilor Enet ar mai putea căpăta o semnificaţie. Autorităţile să fi uitat să anunţe public că la 150 de ani de la înfiinţarea Focşaniului au dorit să-i transpună pe focşănenii abonaţi ai Enet chiar în postura de a face duşuri ca acum 150 de ani? 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
remember, acum 4283 zile, 2 ore, 39 minute, 7 secunde
Din istoria ENET, vechiul si mereu actualul faliment al "fabricii de caldura" din 2004 si pana in prezent prin revederea unor articole de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.