Opinii

Posibilitati

Corneliu Condurache
28 iun 2006 928 vizualizări
Nu era greu de inchipuit ca ,odata declansat procesul de dezumflare a gogosii reprezentind notiunea de satrap local costumat in straie de baron si considerat ca find sinistra emblema a judetului atita amar de ani, multe semne incep sa apara si sa se manifeste ca atare.

Dupa surpriza oferita de citiva consilieri judeteni, de cumatrul Georgica fost prefect si de primarii care au

declarat atunci cind au fost chestionati de procurorii anticoruptie,conform rechizitoriului din dosarul "lotului Oprisan", lucruri greu de inchipuit despre modul in care s-au derulat afaceri pe bani publici in Vrancea ultimilor ani, sau cum a fost "chivernisit" bugetul legislativului vrincean in aceeasi perioada, ieri, in sedinta Consiliului local Focsani, alta surpriza! Nu mai putin de trei consilieri municipali au parasit in graba barca Partidului Social Democrat. Daca la toate acestea mai adaugam "succesul" cu care s-a soldat asa-zis-ul protest de vinerea trecuta al formatiunii politice condusa pe aceste plaiuri de "inculpatul Oprisan", dar si alte dosare aflate pe rolul Directiei Nationale Anticoruptie, despre

care se zvoneste ca s-ar putea finaliza in curind, de asemenea, cu trimiterea in judecata a baronului, incepe sa se contureze tot mai clar ceva. Imaginea unui cadavru politic aflat in descompunere.

Care incepe sa imprastie in jurul sau asa un iz incit ii pune pe fuga pe multi dintre cei ce-l linguseau si preamareau demagogic, ori ii lingeau clantele la usi in vremurile cind se credea buricul pamintului. Hidosenia, falsul si subtirimea constructiei soclului lustruit de atitia oportunisti, urechisti sau escroci notorii, incep a fi si ele vizibile in toata "splendoarea" lor. Tot mai multi fosti "yes-mani" o vor lua, probabil, la sanatoasa tinindu-se de nasuri in zilele urmatoare. Pe caldura asta, duhoarea-i greu de suportat. Numai ca pentru unii vorba din popor cu guma ar putea fi implementata cam tirziu in viata reala. Este, insa, o posibilitate sau poate o simpla supozitie. Cum vreti s-o luati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.