Opinii

Dezinteres suspect

Corneliu Condurache
5 iun 2006 885 vizualizări
"Ziarul de Vrancea" a publicat in mai multe editii de saptamina trecuta detalii despre curioasele intimplari de la Brosteni.

Acolo, dupa o actiune spontana, in care mai multi locuitori ai comunei afectati de inundatiile de anul trecut si-au exprimat nemultumirea fata de modul in care sint sprijiniti de primarul lor sa revina la o viata normala, acestia s-au pomenit anchetati de seful de post. Absurdul situatiei a continuat si dupa, chipurile, autosesizarea conducerii Inspectoratului Judetean de Politie in urma articolelor noastre, prin faptul ca, practic, acelasi sef de post (precum in situatiile tragi-comice din "Arendasul roman") a fost pus sa se ancheteze singur. Cu mentiunea ca primarul din Brosteni este printre cei inregimentati in Partidul Social Democrat, din categoria celor despre care adversarilor politici din Partidul National Liberal si Partidul Democrat nu le-ajungeau cuvintele de critica pe vremea cind erau in opozitie (ca-si subordoneaza autoritatile din comune de genul sefului de post, al agentului veterinar ori al padurarului,pe care-i folosesc in interese stravezii de partid). Acum, sa vezi surpriza! Ch estionati in mod special la ultima conferinta de presa,liderii judeteni ai PNL si PD s-au ara tat suspect de indiferenti fata de cazul suspomenit. Daca faptul ca ei si-au dat probabil avizul numirii actualei conduceri a politiei din judet si, vezi Doamne, astfel i-ar afecta independenta ori imaginea poate tine loc de justificare a unei astfel de atitudini a lui Sapunaru si Vraciu, puteti aprecia fiecare dintre dumneavoastra

Se vor trezi domnii din PNL si PD foarte posibil cind o vor pati din nou prin campaniile electorale ce vor veni cu sefi de post precum cel de la Brosteni. Numai ca atunci ar putea fi cam tirziu, iar proverbul cu "mintea romanului de pe urma" s-ar putea sa devina unul fara sens.


P.S: Seful de post aflat in centrul scandalului este acelasi individ despre care "Ziarul de Vrancea" a scris anul trecut ca a scapat ca prin urechile acului dintr-un accident dupa ce s-a rasturnat cu masina in timp ce o conducea sub influenta bauturilor alcoolice si avind o minora in dreapta. Cit de "aspru"a fost sanctionat dupa o asemenea isprava, nu mai este greu de banuit . Nu-i exclus ca si atunci sa i se fi oferit favorul de a se ancheta singur, dupa cum s-a intimplat recent la Brosteni. Si se vad desigur intr-o alta lumina realitatile actuale de pe acolo.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.