Opinii

Oamenii care fac, in Vrancea, "lucrurile sa mearga"

Corneliu Condurache
17 apr 2012 2327 vizualizări
Ziua de ieri este, probabil, una emblematică pentru judeţul Vrancea. Mai bine zis pentru modul în care “merg lucrurile” pe aici, pe la noi. Iată două exemple care ne arată, cum se spune într-o reclamă, cine face “lucrurile să meargă” în judeţul nostru.

Primul ar fi că la Tribunalul Vrancea s-a hotărît ca Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile locale din 10 iunie să-şi desfăşoare activitatea la Consiliul Judetean, aşa cum a cerut Marian Oprişan. Mai exact, lîngă biroul său. Social – democratul acţionase în instanţă Prefectura Vrancea, după ce prefectul Sorin Hornea –contracandidat al baronului la fotoliul de preşedinte al CJ - a anunţat săptămîna trecută că BEJ va avea sediul la Direcţia de Finanţe. Cel care a soluţionat dosarul, făcînd deci „lucrurile să meargă” în acest caz (Cum? Asta-i o altă problemă!) a fost judecătorul Mihai Stoian de la Secţia de Contencios Adminsitrativ. Cel care se ştie că a judecat şi în trecut - de regulă cam de cîte ori a fost nevoie ca „lucrurile să meargă”- mai multe cauze cu miză politică. Tot ieri s-a aflat şi cine va fi numit prefect al judeţului Vrancea pentru perioada alegerilor locale. Este vorba de Dragoş Mircea. În cele din urmă, cum puteţi afla din ediţia de astăzi a Ziarului de Vrancea, democrat-liberalii au decis să-l numească pe Mircea în locul lui Hornea, cel puţin pentru o perioadă, întrucît urmează o perioadă cu miză mare. Ascensiunea lui Mircea se ştie, mereu pe lîngă putere. Este şi el unul din oamenii care fac, iată, în Vrancea “lucrurile să meargă”. Cum? Asta-i o altă problemă! Concluzia în urma celor două exemple ar putea fi şi aceea că Vrancea are conducătorii pe care-i merită şi care fac „lucrurile să meargă”. Cum şi în folosul cui? Asta-i o altă problemă!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.