Opinii

Esec asumat, vinovati lipsa!

Corneliu Condurache
27 mai 2006 960 vizualizări
Modul in care liberalii vrinceni au anuntat retragerea sprijinului lor politic pentru Nicu Lupu, seful Inspectoratului Teritorial pentru Regim Silvic si Vinatoare Vrancea, in ultima conferinta de presa, se incadreaza, probabil, in spiritul anuntat ca strategie promovata la nivelul respectivei forte politice.

De a nu-si spala rufele murdare in public. Totusi, problema poate fi privita si altfel. Zgircenia in amanunte lamuritoare, care a insotit comunicarea publica a gestului, nu are cum sa ascunda in vreun fel

interpretarea ca, din punctul de vedere al organizatiei vrincene a Partidului National Liberal, respectiva promovare (nu-i un secret ca ramasul fara sprijin de acum a fost sustinut de acelasi partid pentru

a accede pe scaunul fostului sef Lefter la ITSRV Vrancea) este recunoscuta si asumata politic ca fiind, de fapt, un esec. De obicei, cu ocazia unui astfel de gest ce reprezinta si certificarea unei neimpliniri defel minore se numeste si cel putin un vinovat. Mai ales daca tinem cont ca recunoasterea unei asemenea contraperformante politice nu-i singulara de la venirea la putere a liberalilor, din decembrie 2004, vezi cazul Harabor - Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, se pune intrebarea:

care-i cauza unui astfel de comportament, cel putin curios, si cui serveste stilul scoaterii la defilare a "fis"-urilor fara responsabili?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.