Opinii

“Politica pe furate” a “cucerit” Vrancea

Corneliu Condurache
8 mar 2012 1809 vizualizări
Deşi pînă la declararea ei oficială mai este ceva timp, oricine se poate convinge zilnic cum politicienii vrînceni au intrat deja în campanie electorală.

Astfel, Partidului Poporului Dan Diaconescu anunţa luni zgomotos, printr-un Comunicat de presă, că Partidul Democrat Liberal ar fi pierdut organizaţia din Tănăsoaia, iar Partidul Naţional Liberal pe cea din Fitioneşti, ambele trecînd la PP – DD. Marţi, şeful PDL Vrancea, Alin Trăşculescu, şi cel al PNL, Nini Săpunaru, precizeaau la rîndul lor că nu ar fi pierdut organizaţiile din Tănăsoaia, respectiv Fitioneşti ci, eventual, doar pe preşedinţii acestora. Ieri a început să fie vehiculată în lumea politică din judeţ informaţia că Partidul Conservator ar vrea să le “sufle” liberalilor candidatura la Primăria Mărăşeşti. După cum a debutat campania electorală în Vrancea, strategia politică de tip “Polka pe furate” pare a fi cuprins tot judeţul. Sau poate că ar fi mai corect spus “politica pe furate”. Şi tot pe aceiaşi linie,nu trebuie să uităm nici ce s-a întîmplat anul trecut la alegerile interimare, pentru postul de primar al comunei Tulnici.Cînd PDL a racolat înainte de scrutin ,candidatul PSD ,iar social-democraţii au "ţîşnit" la finiş cîştigători, după ce au "vopsit" în roşu candidatul independent plecat din barca portocalie.Aceasta la rîndul ei nu-l vruse   pe propriul membru al partidului,candidat, pentru că al PSD-ului era  în calculele lor,mai competitiv .Socoteala s-a dovedit în final una deloc exactă.Politica "pe furate" s-a remarcat în schimb, oricum, una de succes.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Senzationescu, acum 4424 zile, 7 ore, 17 minute, 8 secunde
Alo, politia, vreau sa il reclam pe domnu' Bacu de la PP-DD, ca mi-a furat damigeana cu visinata si bidonul cu vin otetit. Din cite am inteles, visinata i-a dat-o d-lui Murgu de la judet. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.