Opinii

“Pisica” arătată lui Hornea de la Bucureşti

Corneliu Condurache
27 feb 2012 2514 vizualizări
La sfîrşitul săptămînii trecute, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Bucureşti, PSD a cerut prin purtătorul său de cuvînt, Dan Şova, demiterea mai multor prefecţi; printre care şi pe cea a prefectului de Vrancea.

Tot ieri însuşi preşedintele social democrat, Victor Ponta, a reluat demersul într-o conferinţă de presă exact în aceeaşi formă. Curios, însă! Pe tot parcurusul derulării viscolului din această  lună cu episoadele deja ştiute, preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, nu a făcut public o asemenea solicitare. Baronul a cerut repetat demiterea şefei  din Vrancea de la Secţia de Drumuri Naţionale, Lucica Chiper, nu pe a prefectului Sorin Hornea.  Şi la fel de neobişnuit este că pînă acum şefii politici de la centru ai lui Oprişan nu s-au băgat vreodată peste el în probleme ce ţin de judeţul Vrancea.  Ar mai fi, desigur, varianta ca la mijloc să fie aprobarea în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a sumelor - deloc mici în Vrancea, cum puteţi afla inclusiv din ediţia de astăzi a cotidianului nostru - pentru deszăpezire; organism care-l are preşedinte chiar pe Sorin Hornea. Oprişan, care nu este deloc dezinteresat în aprobarea fondurilor, aşa cum le solicită, în Comitetul  Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, nu-i preocupat, evident,  să-l supere pe prefect. Dar nu are nimic împotrivă dacă de la Bucureşti şefii săi îi arată acestuia “pisica”. Rămîne, de urmărit, desigur, şi reacţia lui Hornea la arătarea tot mai insistentă  a  “pisicii”.
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.