Opinii

Circul dintre nămeţi

Corneliu Condurache
9 feb 2012 2059 vizualizări
În loc să se întîlnească şi să ajungă la un plan comun de deszăpezire a judeţului în cel mai scurt timp - pe care de altfel ar fi trebuit să-l aibă pînă la această oră iar acum numai să-l aplice, deoarece, între altele, şi pentru astfel de sarcini de serviciu sînt plătiţi - de vreo patru zile mai-marii Vrancei de la Prefectură şi Consiliul Judeţean par a avea cu totul alte preocupări.

Se dau într-un spectacol de calitate îndoielnică pe mai toate canalele media cu acoperire naţională sau locală. Fie pe tema instituirii sau nu a stării de alertă în judeţ, fie pe cantitatea de motorină şi alte ajutoare ce trebuie urgent solicitate şi aduse de la Guvern. La fel ca şi-n cazul reprezentaţiilor, între actorii politici ai aceloraşi tabere derulate-n prezent pe la televiziuni ori Parlament, şi la Focşani Hornea, Oprişan şi Mircea se dau de ceasul morţii să pozeze în vedete într-un veritabil dialog al surzilor. Unu-i mai deştept decît celălat. Nici unul nu acceptă că mai poate veni şi alcineva cu soluţii de rezolvare mai bune decît ale lui; şi în plus n-au vreo îndoială că-s fiecare-n parte, niciodată-mpreună, deţinătorii adevărului absolut. Sub spectrul unor asemenea manifestări ale celor care ar trebui să le rezolve măcar o parte din nevoi, vrîncenii de rînd n-au decît să se descurce cum pot. Şi să asiste la numărul de circ dintre şi de sub zăpezi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Chirilus Costica, acum 4452 zile, 10 ore, 48 minute, 4 secunde
Dezapezirea , se face alandala.Utilajele lucreaza la cei cu 'pile ' si aranjamente .Astazi in jurul orei 20:30 un utilaj agabaritic a dezabpezit pe strada Teiului (paralel cu Stefan cel citeste integral
bunicuta66, acum 4452 zile, 14 ore, 36 minute, 2 secunde
Sa-l declare cineva pe Oprisan - calamitate!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.