Opinii

“Gaura” lui Bacinschi

Corneliu Condurache
31 ian 2012 1625 vizualizări
Şedinţa de ieri a Consiliului Local Focşani a venit cu o lămurire, care altfel ar fi fost greu de făcut publică. De ce-i atît de insistentă majoritatea aleşilor PSD ^PNL din amintitul for, în demersul majorării preţului Gigacaloriei produsă şi distribuită în sistem centralizat de către Enet abonaţilor cu domiciliul în municipiul reşedinţă de judeţ?!

Problema a fost elucidată ca-n atîtea alte ocazii de primarul Decebal Bacinschi. “Mi-aţi făcut o gaură de m-aţi rupt!” le-a reproşat edilul adversarilor săi în şedinţă. Am aflat astfel, spus ieri, cine şi cum îi “astupă gaura” lui Bacinschi: consilierii majoritari din CL Focşani, prin mărirea cu peste 40 % a preţului Gigacaloriei Enet; de la 203 lei/Gcal la 285 lei/Gcal. Cît de mîndri trebuie să se simtă în acest context abonaţii “fabricii de căldură“?! Că-s focşăneni şi că, pe ditamai criza economică internaţională, n-au “găuri” ca a lui Bacinschi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.