Opinii

Hidalgo pregateste Salonul Florilor

Iulia Crețu
9 mai 2006 834 vizualizări
Galeriile de Arta Hidalgo Focsani pregatesc iubitorilor de frumos din orasul de pe Milcov cea de-a treia editie a Salonului Florilor.

Expozitiile cu vinzare din anii trecuti au demonstrat ca focsanenii sint pasionati de aranjamente florale, miresme si culori. Galeriile de Arta Hidalgo organizeaza, in perioada 10-14 mai, Salonul Florilor, manifestare la care vor expune producatori si importatori de flori din toata tara. Scuarul din fata Salii Polivalente va fi arhiplin de flori, aranjamente florare si plante ornamentale de interior si exterior, flori in ghiveci specifice sezonului primavara-vara, seminte, bulbi, rasaduri, pamint si ingrasamint pentru flori, iar toate acestea vor fi comercializate la pret de furnizor. De asemenea, vizitatorii vor mai putea achizitiona pentru decorarea locuintelor aranjamente florale din plante naturale uscate, in diverse vase, impletituri de sfoara si decoratiuni specifice. Organizatorii spera ca cea de-a treia editie a Salonului Florilor sa aiba un succes la fel de mare si poate chiar mai mare decit expozitiile florale care au incintat Focsaniul in anii trecuti. La editiile anterioare, unii expozanti adusesera plante speciale pina ce si pentru Primaria Focsani, astfel ca edilii sa le achizitioneze pentru transformarea orasului intr-un "cimp de flori". Din pacate, acestia nu au prea avut timp pentru vizitarea standurilor. Poate in acest an primarul Decebal Bacinschi, si seful Directiei de Dezvoltare si Servicii Publice, Filipache Sirbu, vor veni sa cumpere flori pentru parcurile orasului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.