Opinii

Trasul pe sfoara cu repetitie

Corneliu Condurache
6 mai 2006 908 vizualizări
Prin campaniile electorale indeosebi, dar si cu orice alte prilejuri cind cred ei ca e rost de atras ceva procente de la alegatori, politicienilor nostri, indiferent de culoarea formatiunii careia ii apartin, li se umplu gurile de promisuni.

In editia de astazi a "Ziarului de Vrancea" puteti citi cum se comporta respectivii domni din judetul nostru intr-un caz foarte concret in care interesul public este in afara oricarui dubiu. Este vorba despre cabinetul de urgente stomatologice din Focsani. Acesta, practic printr-un sir de intimplari cu iz de aranjamente ce- au strabatut sfere inalte de prin structura Consililui Judetean, dar si prin nepasarea si neputinta sefilor de pe la Directia de Sanatate Publica, a fost desfiintat. Cu ce costuri? Cu pretul suferintei a citorva sute de vrinceni care de durere si disperare au recurs la reprobabilul gest de a sparge geamurile fostului cabinet. Ar fi fost poate mult mai nimerit sa faca acest gest la adresele politicienilor care rostesc discursuri gaunoase mustind a demagogie cind joaca rolurile unor falsi preocupati de soarta alegatorilor. Dar pica examenul la cele mai banale confruntari cu lumea reala si adevaratele probleme ale celor carora le cer voturile, iar a doua zi dupa anuntarea rezultatelor ii trec in uitare. Disparitia, ca la o comanda misterioasa, a cabinetului pentru urgente stomatologice din cladirea policlinicii de profil reprezinta inca o dovada cum nu se poate mai vie de tras pe sfoara a alegatorilor de catre alesii vrinceni. A cita oara se repeta?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.