Opinii

Ipoteza omisa

Corneliu Condurache
29 apr 2006 846 vizualizări
Faptul ca folosind prilejul "Zilei Fortelor Terestre", Brigada 8 Artilerie Mixta si Brigada 282 Mecanizata "Unirea Principatelor" din Garnizoana Focsani au inteles sa faca dovada transparentei ce caracterizeaza armata romana, odata cu integrarea ei in noile structuri, este in sine un demers pe cit de inedit pe atit de laudabil.

Jos palaria! Noua fata prezentata publicului in Piata Unirii din Focsani este, intr-adevar, una impresionanta. Ca atare, cum nu era dificil de intuit, tehnica moderna de lupta din dotarea celor doua mari unitati operative din municipiu resedinta a judetului a stirnit interesul deosebit si curiozitatea multor vrinceni. Intre acestia, un segment consistent numeric de vizitatori l-au repezentat, cum iarasi nu era greu de anticipat, elevii din scolile focsanene.Tocmai de aceea ideea prezentarii celor mai uzuale bombe artizanale folosite de teroristii din toata lumea poate fi catalogata ca una cel putin curioasa. Asa cum puteti citi si in articolul ce trateaza subiectul publicat in editia de astazi a cotidianului "Ziarul de Vrancea" zecile de copii care au trecut ieri, dupa ce au iesit de la scoala, pe la standul cu pricina, au plecat foarte probabil acasa cu un "bagaj" considerabil de "idei". Dar si alti amatori mai capabili si "inzestrati" cu "posibilitati" diverse ar fi putut avea acces la informatii si surse de inspiratie la fel de importante. Nu este exclus sa auzim in curind ca pentru o parte din ele vor fi incercari de a fi puse-n practica. Cum de nu a luat nimeni, dintre capetele limpezi ale militarilor, o astfel de ipoteza in calcul?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.