Opinii

“Comisarul Minciunică” din IPJ Vrancea

Corneliu Condurache
19 dec 2011 2774 vizualizări
În seara de 26 noiembrie 2011, comisarul Cătălin Candea de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea, nepotul fostului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Săndel Doagă, a fost implicat într-un accident rutier produs pe strada Horia Cloşca şi Crişan din Focşani.

Deşi refuzul de a sufla în alcooltest imediat după producerea accidentului a stîrnit numeroase suspiciuni – avînd în vedere că venea de la un ofiţer de Poliţie care le pretinde participanţilor obişnuiţi din trafic să se supună unei testări căreia,  iată, într-o împrejurare asemănătoare, el nu i s-a conformat - declara redactorilor Ziarului de Vrancea următoarele: “Ca să nu fie nici un dubiu am decis să nu suflu în alcooltest şi am mers să mi se recolteze două probe biologice. Am dat sînge la Spitalul Militar şi se va dovedi că nu am consumat alcool. Oamenii pot spune multe, dar nu e corect să acuzi fără probe un om care venea cu copilul, la zece noaptea, de la părinţi şi mergea acasă”. Acum se dovedeşte că apărătorul legii din IPJ Vrancea minţea fără să clipească. După acest episod, la fel de curios este şi faptul că şefii lui Candea au făcut cunoscute rezultatele probelor biologice numai după  repetatele insistenţe ale reporterilor vrînceni. Că valorile alcoolemiei „comisarului Minciunică” au ieşit în aşa fel încît consumatorul de alcool cu volanul în mîini ar putea să scape doar cu o amendă simbolică, ne arată încă o dată că ceva-i putred în Poliţia vrînceană. Deşi pe hîrtiile care suportă orice, totu-i mereu cum nu se poate mai bine şi frumos.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4510 zile, 5 ore, 31 minute, 15 secunde
sa ne spuna si cum a ajuns de la jandarmi la politie si inca la serviciul circulatie....probabil sa faca bani sa plateasca "ajutorul" poate stie sora sa, dna Musca de la cabinetul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.