Opinii

“Profitorul conjuncturilor”: sub trei guvernări, la Prefectură

Corneliu Condurache
14 dec 2011 2339 vizualizări
După mai bine de două luni se confirmă, iată, zvonurile care-l dădeau pe inspectorul guvernamental pînă ieri, dar şi fostul subprefect şi prefect liberal Mircea Dragoş, din nou subprefect; dar în guvernarea PDL –UDMR-UNPR de această dată.

Din guvernarea PNL-PDL, apoi PNL-PSD în mandatul 2004-2008, noul, începînd de ieri, număr doi în Prefectura Vrancea, a fost unul dintre politicienii care din punct de vedere al avantajelor şi implicit al carierei personale a ieşit cel mai bine. Apropierea de şeful său politic de atunci, Nini Săpunaru, l-a  propulsat subprefect în locul lui Manole Merchea - demis din cauza unei boacăne a fiului celui mic - apoi prefect prin înlocuirea lui Ion Oprea, după ieşirea de la guvernare a PDL în 2007. Acum Mircea Dragoş profită de apropierea faţă de Alin Trăşculescu şi de faptul că staff-ul PDL Vrancea a optat pentru strategia conducerii judeţului de la Bucureşti. Se poate spune, deci, că Mircea Dragoş, fiind la momentul potrivit acolo unde trebuie pentru a ocupa astfel de funcţii fără realizări deosebite, este un fel de “profitor al conjuncturilor”. Pînă una-alta, ceea ce-i în afara oricărui dubiu este că de acolo, din capitala ţării, aşa au văzut cei cu putere de decizie în chestiunea subprefectului de Vrancea. Pe lîngă faptul că le-a luat cam mult ca timp, dac-au avut sau nu oarece probleme oftalmologice se vor lămuri pe deplin cam la anul pe vremea asta.  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
rmg, acum 4498 zile, 16 ore, 24 secunde
Dragos Mircea este cel mai tare!
Neoliberalul, acum 4513 zile, 7 ore, 51 minute, 27 secunde
Trebuie sa recunosc dle Condurache ca in acest comentariu va intalniti perfect in viziune cu Oprisan. Nu aveati aceeasi parere depre OPrea, de ex., care a fost prefect si subprefect in mai toate citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.