Opinii

Vrancea “bărbierită” la bugetul din 2012 pentru drumuri

Corneliu Condurache
17 nov 2011 1922 vizualizări
Încep să apară primele cifre ale bugetului pe anul 2012. Pentru dumurile judeţene şi comunale de pildă, Vrancea apare cu 7.133.000 lei.

Comparînd-o cu cea repartizată judeţelor învecinate, suma este mai mare decît cea care ar reveni Brăilei -5.100.000 lei  şi Galaţiului-6.500.000 lei. Dar sub a Buzăului -13.000.000 lei, Bacăului -11.000.000 lei şi respectiv Vasluiului -10.048.000 lei. În lipsa unor explicaţii din partea celor în drept - reacţia deputaţilor PDL de Vrancea este iată, mult mai lentă decît în cazul replicilor la criticile făcute deunăzi la adresa lor de către fruntaşul liberal focşănean Laurenţiu Ţigăeru -  singurele concluzii sînt cele ce reies din analiza prin comparaţie a cifrelor. Astfel, faptul că Vrancea primeşte în 2012 mai mulţi bani pentru drumurile judeţene şi comunale decît  Brăila şi Galaţiul n-ar fi un lucru rău, pe de o parte. Pe de alta însă, dacă realizezi că Vrancea este totuşi cotată în bugetul anului viitor, la capitolul  susmenţionat sub Vaslui cu 2.915.000 lei, dar  şi cu 35% mai puţin decît anul trecut, este normal să te întrebi “de ce”?. Şi să aştepţi, pe bună dreptate explicaţii din partea guvernanţilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Recuperam Datorii, acum 4512 zile, 18 ore, 43 minute, 41 secunde
recuperamdatorii.ro , Recuperam datorii,legal si gratuit.recuperamdatorii.ro
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.