Opinii

Băgare ,şi nebăgare în seamă, în politica vrînceană

Corneliu Condurache
16 nov 2011 2060 vizualizări
Săptămîna trecută deputaţii PDL Alin Trăşculescu şi Răzvan Mustea l-au atacat pe Marian Oprişan; iar acesta i-a dat pe mîna organizaţiei de tineret a PSD pentru a le răspunde.

Sugerîndu-le fie că nu-s de categoria lui pentru a se confrunta politic, fie că el e preocupat de chestiuni mult mai importante; sau poate din amîndouă “apropourile” cîte puţin. În ultima conferinţă de presă a PNL, Laurenţiu Ţigăeru, membru al Biroului politic interimar de conducere al organizaţiei Focşani, a făcut o declaraţie prin care le-a cerut decenţă celor de la PDL în problema reabilitării termice a blocurilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Ieri, Biroul de presă al PDL Vrancea a făcut public imediat un Comunicat de presă în care l-a pus la punct pe Ţigăeru. Considerîndu-l astfel, înainte ca acesta să aibă vreo funcţie în PNL, un politician căruia trebuie să i se acorde toată atenţia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.