Opinii

Lupta «beizadelelor » de pe bloguri , cu « baronul »

Corneliu Condurache
13 nov 2011 2071 vizualizări
În umbra arestărilor de la Cluj - despre care surprinzător, nu au suflat un cuvînt partidele autohtone în ultimele zile - au continuat cumva, din punct de vedere mediatic, disputele forţelor politice de pe aceste meleaguri.

Pe temele cunoscute : preţul gigacaloriei Enet şi referendumul pe subiectul regionalizării, cu mijloacele pe care fiecare le-a considerat mai potrivite. Astfel, primii doi oameni din PDL Vrancea, Alin Trăşculescu şi Răzvan Mustea au sărit cu elan, fiecare de pe blogul său, la « beregata » şefului naţional al PSD, Victor Ponta, ca să priceapă liderul local social-democrat, Marian Oprişan. Pentru a le sugera cît de tare a fost el afectat de atacul celor doi deputaţi democrat-liberali prin ultima lor găselniţă de a impune de la Bucureşti mersul politicii în judeţ,  « baronul de Vrancea » a delegat Organizaţia Tineretului Social Democrat din subordine să le răspundă acestora. Neomiţînd să-i « alinte » cu apelativul de « beizadele ». Se  poate deci concluziona că săptămîna politică 7-13 noiembrie 2011 s-a rezumat în Vrancea la faptul că atacurilor « beizadelelor » de pe bloguri li s-a răspuns cu apropouri « asortate » din partea « baronului » .


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Muta, acum 4536 zile, 5 ore, 29 minute, 53 secunde
Deci se poate concluziona: trageti apa dupa un articol kre nu a spus chiar nik.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.