Opinii

Toată Poliţia miroase a Calvin Klein. De la Dan Parfum

Mihai Boicu
2 nov 2011 2214 vizualizări
Dan Avram este un personaj pitoresc al Focşaniului, care graţie profesiei sale a devenit cunoscut de toată lumea ca Dan Parfum.

Veşnic şi neobosit inamic al lui “Portofel”, acesta cutreieră de 20 de ani Focşaniul vînzînd parfumuri de lux la preţ de second hand. Probabil că în cele două decenii de activitate sînt puţine birourile din instituţii în care nu a călcat. Dacă parfumurile nu ar fi efemere, probabil că deasupra sediului Poliţiei, care a decis ieri să-i cotrobăie prin colecţia de parfumuri, ar fi un nor gros ca smogul de deasupra Londrei. Şi nu numai Poliţia, ci şi Finanţele, Consiliul Judeţean, Primăria Focşani şamd. Dar ştiţi ce ar fi cu adevărat senzaţional, vorba şefului partidului în care a decis să intre? Ca Dan Parfum să scoată lista celor care au cumpărat parfumuri Calvin Klein, Armani, Versace şamd. Atunci în Focşani lista lui ar fi mai renumită decît lista lui Schindler, pentru că pe ea am găsi nume cunoscute din Focşani, încîntate să cumpere parfumuri de lux la preţ mic, în rate fără dobîndă. Este posibil ca pînă la urmă acesta să tacă, pentru a nu avea probleme. Dar după două decenii de activitate în care a parfumat tot Focşaniul, nici nu prea mai contează dacă Dan Avram a lucrat sau nu în afara legii. Ceea ce se întîmplă acum miroase a orice altceva decît trezirea bruscă şi întîrziată a spiritului legii în oamenii care ar trebui să o aplice. Poate e mîna cuiva supărat de ieşirile politice ale lui Dan Avram sau din alte motive necunoscute, poate vreo afacere necunoscută, rămîne de văzut. Dar un lucru este sigur: faptul că autorităţile statului îl acuză pe omul de la care au cumpărat parfumuri 20 de ani că face afaceri ilegale este penibil. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
un cititor, acum 4460 zile, 12 ore, 12 minute, 17 secunde
Exact ce ma asteptam sa gasesc.Niste oameni frustrati care nu au 2 lei in buzunar...Mai bine vedetiva de treaba voastra mai oameni buni ca nu va intereseaza pe voi ce a facut UPI .Uitati'va in citeste integral
, acum 4557 zile, 4 ore, 16 minute, 28 secunde
mai bine mai tarziu decat niciodata!!
db, acum 4558 zile, 3 ore, 19 minute, 59 secunde
@ george Zici ca s-a intors si le da voie politistilor sa-l cerceteze pe domnul Parfum ? Pai atunci ar trebui ca politistii sa-i trimita o scrisoare de multumire.
george, acum 4558 zile, 5 ore, 23 minute, 52 secunde
mai db, cred ca d-l jurnalist a spus ca e penibil pt politisti ca nu au actonat mai devreme, nicidecum ca actioneaza in prezent.
db, acum 4558 zile, 10 ore, 58 minute, 28 secunde
Mie mi se pare penibila afirmatia de final a domnului jurnalist. Avem o activitate ilegala pe care o desfasura domnul Parfum. Mai avem probabil politisti care cumparau de la domnul Parfum, deci citeste integral
Decenta, acum 4558 zile, 12 ore, 7 minute, 56 secunde
Daca statul ar fi creat o VIATA DECENTA nu cred ca toti acei care au cumparat la pret de second-hand se mai compromiteau, asa ca statul favorizeaza aceste lucruri si nu le starpeste.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.