Opinii

Reglări de conturi copiate de la şefi, în CL Cîmpinenca

Corneliu Condurache
20 oct 2011 1600 vizualizări
Un exemplu concret pînă unde poate ajunge aberaţia în gîndire şi îngustimea înţelegerii modului în care trebuie purtată lupta politică între partide este prezentat în ediţia de astăzi a Ziarului de Vrancea.

La Cîmpineanca, primarul, graţie apartenenţei sale la Partidul Democrat Liberal, a obţinut printr-o Hotărîre de Guvern recent publicată în Monitorul Oficial, suma de 40.000 de lei, destinată achiziţionării unei centrale termice prin care s-ar asigura căldura şi apa caldă pentru 200 de elevi din comună. Deoarece majoritatea Consiliului Local este, însă, de orientare politică ostilă celei a primarului, aleşii majoritari amintiţi au refuzat ieri să voteze alocarea banilor pentru scopul menţionat. Faptul că 200 de copii sînt tîrîţi fără voia lor în mocirla reglărilor de conturi politice de tip lume interlopă de către nişte indivizi cu creierele înfierbîntate de dorinţa răzbunării, nu-i deloc un lucru normal. Şi ar trebui să -i facă pe şefii lor politici de la Focşani să stopeze urgent asemenea monstruozităţi de gîndire şi manifestare. Dacă acest fel de a face politică n-ar fi unul copiat exact de acolo, de unde în mod normal s-ar impune să vină rezolvarea.

P.S. În campanii electorale politicienii responsabili de comunicare au ieşit nu o dată şi-au îndemnat alegătorii în legătură cu mita electorală practicată, se ştie, pe scară aproape generalizată: ”Luaţi-le uleiul şi zahărul, mîncaţi-le micii şi beţi-le berea, şi apoi votaţi  pe cine ştiţi voi!”. Conform unor  asemenea “principii”, măcar  nu s-ar merita să fie ţinuţi 200 de elevi în frig deoarece banii sînt aduşi de un primar PDL, repartizaţi de un Guvern PDL. Desigur, dacă mintea nu-i înceţoşată de dorinţa răzbunării cu orice preţ.
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Pisi, acum 4560 zile, 18 ore, 29 minute, 54 secunde
In cazul in care nu esti casatorit ai face o percehe ideala cu Monica Tatoiu. Femeia aia se pricepe la tot. Fizica nucleara, placi tectonice, religie, jocuri de noroc, politica, vraji. Are raspunsuri citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.