Opinii

Vin alegerile!

Corneliu Condurache
19 oct 2011 1441 vizualizări
O dată cu apropierea intrării în anul electoral 2012 se intensifică preocuparea forţelor politice pentru iniţierea unor acţiuni cu rol de captare a imaginii în ochii alegătorilor

După ce PSD şi PNL şi-au asumat  deschiderea Pieţii Unirii din Focşani şi organizarea Festivalului Bachus - în procente diferite, conform sondajelor - PDL a răspuns cu asumarea începerii lucrărilor de reparare a drumurilor din judeţ prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) la Suraia şi Măicăneşti-Tătăranu. Victoriei în justiţie a Consiliului Judeţean pentru organizarea referendumului în Vrancea pe tema reorganizării administrativ –teritoriale (regionalizării) i s-a replicat prin schimbarea conducerii Prefecturii. Repornirii Enet după 4 luni i s-a contrapus acuzaţia preţului exagerat al gigacaloriei aprobat în Consiliul Local Focşani de către aceeaşi majoritate PDS ^ PNL. Iar meciurile sînt în plină desfăşurare. În plus, partidele mai mici sau mai noi au devenit şi ele deosebit de active: în mediul on-line (cazul Partidului Verde din Vrancea) sau organizîndu-se cu avînt în judeţ (Partidul lui Dan Diconescu) în aşteptarea competiţiei de peste un an. Nu mai este deci nici o îndoială: vin alegerile!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.