Opinii

Inadmisibil

Corneliu Condurache
6 apr 2006 944 vizualizări
Faptul ca gravele disfunctionalitati care se petrec de citeva zile in farmaciile din Vrancea privind onorarea retetelor compensate sint plasate de catre adversarii liberalilor si ai democratilor pe panta speculatiilor politice, nu mi se pare deloc bizar intr-o societate pluralista.

Daca luam in calcul si faptul ca liderul farmacistilor din judet este Fevronia Stoica, membru activ si cu experienta in rindurile social- democratilor, montajul pare unul ideal pentru o disputa in toata regula, chiar si pe un astfel de teren. Nu vad nimic in neregula, in cazul in care ea ar fi una in folosul amaritilor, dintre aceia care au fost luati cu salvarea zilele trecute de la cozi. Ba cel mai probabil, aceasta ar fi reactia potrivita a opozitiei si rolul ei intr-o asemenea situatie. Hiba majora este aciuata insa taman in tabara cealalta. n special liberalii, care au pozat in cistigatori incontestabili ai coflictului fratricid de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (Harabor-Dulgheru), ar fi trebuit sa-si ia infinit mai multe asuri de precautie vis-a-vis de orice disfunctionalitate in amintita banca a sistemului de sanatate din judet. Din nefericire pentru ei, dar in special pentru pensionari, omniprezentii sirurilor nesfirsite si sinistre de pe la usile farmaciilor. Au facut-o intr-o evidenta lipsa de substanta si de viziune, aproape

in totala inconstienta. Inadmisibil!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.