Opinii

Pe cine dăm vina pentru tragicomedia de la ENET!

Ziarul de Vrancea
10 oct 2011 1752 vizualizări
Încă n-am apă caldă. Defecţiuni, rău platnici, negocieri cu furnizorul de gaze, habar n-am ce variantă să cred. Ştiu sigur că eu mi-am plătit factura mereu la zi.

Chiar dacă puteam să fac orice altceva cu banii ăia. Şi mai ştiu că promisiunile ar trebui respectate. Mai ales cînd atîţia clienţi de-ai tăi sînt afectaţi de decizia de stopare a apei calde în oraş. Şi atunci nu vii tu, ditamai ENET-ul să le zici... "Gata, de mîine vă dăm apă caldă" şi asta să nu se întîmple, pentru că ţi se duce pe apa sîmbetei şi bruma de credibilitate pe care o mai aveai. Dacă o mai aveai. Şi mai ales nu faci asta repetat, în aşa fel încît apa caldă devine precum lupul din povestea cu Petrică. Toată vara asta am făcut baie la lighean. Am binecuvîntat plecările în vacanţe sau cursurile cu cazare la hotel ca să vad şi eu un duş. Şi am tot aşteptat ca problemele ENET-ului să se termine. Şi cînd am citit că vine apa, aşa cum au tot anunţat, mai întîi la sfîrşitul lui august, pe urmă prin septembrie, pe urmă cică pe 6 octombrie, apoi cel mai tîrziu pe 9 octombrie, am tot dat drumul la robinet ca minunea să se întîmple, dar nu s-a petrecut nimic. Eu tot aştept să mă lămurească şi pe mine cineva, de ce nu se investeşte în sisteme de contorizare individuală a apei calde. În aşa fel încît rău platnicii să poată fi debranşaţi direct, cum se întîmplă cu energia electrică? De ce nu se fac planuri manageriale care să includă şi problema celor care nu-şi plătesc datoriile şi să se găsească din timp alternative? De ce se ajunge an de an în acelaşi impas şi de ce răspunderea nu o poartă nimeni niciodată? Eu aş cere capul lui Moţoc, dar aş vrea să ştiu mai întîi cine e el. Deci, dragă ENET-ule, eu pe cine dau vina? Şi pentru criza asta care ne umple de jeg şi pentru bîlbele în comunicare?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Petru, acum 4551 zile, 22 ore, 23 minute, 46 secunde
Rog pe toti cei care sunt la zi cu plata facturilor la ENET sa-i actionam in instanta si sa ne fie platita toata perioada cat am fost privati de apa calda. De asemenea sa cerem schimbarea lui Valter citeste integral
sghfjjd, acum 4552 zile, 5 ore, 51 minute, 59 secunde
sa fereasca Dumnezeu sa vina toti clientii enet cu plata la zi . Atunci enet ar da socoteala pentru toate neregulile financiare pe care le patroneaza .
db, acum 4552 zile, 18 ore, 7 minute, 28 secunde
Ca doamna Obodariu sta la bloc, dansa fiind prietena mai cu toate partidele politice si cu sotul director PDL, asta da informatie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.