Opinii

Medicamente si politicieni

Corneliu Condurache
4 apr 2006 813 vizualizări
Cu siguranta multi dintre noi au vazut si s-au minunat in ultimele saptamini, asistind la derularea episoadelor razboiului fratricid dintre liberali si democrati.

Caracterizate prin surprinzatoarea agerime a combatantilor ( dealtfel, suficient de lenti si nu de putine ori defazati in raport cu miscarile de trupe din alte sectoare) din judetul nostru. Pasiunea si avintul cu care si-au administrat intre ei lovituri dorite decisive pe tema neintelegerilor referitoare la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate ar fi trebuit sa fie grabnic potolite de un peisaj sinistru. De exemplu, incepind de ieri domnii politicieni, maestri in teoria chibritului, ar fi putut - daca ar fi dorit in vreun chip - sa faca macar citeva sumare bai de realitate, nicaieri altundeva decit in Vrancea. Prin simplul gest al deplasarii lor in vecinatatea citorva farmacii din judet. Cozile pentru medicamente sint in aceste zile cum n-au fost de multe ori din 1990 incoace. Ati auzit pe la ultimele intilniri cu presa locala ale reprezentantilor de frunte ai partidelor despre care-i vorba un cit de mic semnal ca ar fi macinati de solutionarea anomaliei? Sau ca macar au cunostinta de existenta acestor grozavii? Eu, unul, n-am sesizat. Si pentru o astfel de realitate nu se mai poate spune acum ca-i de vina Oprisan si PSD-ul. Daca dupa vizionarea unor asemenea imagini se mai persista in aplicarea programelor de subordonare politica a sectoarelor de acest tip, pe linga inconstienta, domnii puternici ai zilei mai pot fi banuti doar de un singur lucru: nemarginita nepasare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.