Opinii

Iordache Bostan plecat “clown”, se întoarce “salvator”

Corneliu Condurache
5 oct 2011 1707 vizualizări
Ultima dată cînd a fost demis - pentru că operaţiunea s-a întîmplat de vreo patru ori pînă acum - inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Iordache Bostan, aducea mai degrabă a un fel de clown între şefii de instituţii bugetare din Vrancea.

Nici cu cinstea şi corectitudinea nu s-ar putea spune că-i perceput a sta extraordinar, din moment ce Bostan este unul dintre inculpaţii în dosarul “Şpagă la BAC 2008” împreună cu soţia, şi ea cadru didactic la Adjud. Ce s-a întîmplat însă de la ultima sa înlăturare din funcţie, de a ajuns Iordache Bostan – cel puţin conform comentariilor postate de cititori avizaţi pe forumul site-ului ediţiei on-line al Ziarului de Vrancea la articolele din ultimele zile avînd ca subiect revenirea în scaunul de inspector general al IŞJ –“salvator”, ”speranţa redării demnităţii” învăţămîntului vrîncean? Este o enigmaă pe care ar fi bine să o lămurească şefii PDL din judeţ; şi nu numai cei responsabili de domeniul învăţămîntului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
alcibiade, acum 4581 zile, 20 ore, 42 minute, 49 secunde
Explicatia,dle Condurache ,este ca afacerile si spaga la isj s a multiplicat de multe ori in lipsa lui Bostan,el chiar nu umbla dupa spaga, este prost de cinstit, daca a facut vre o magarie, si a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.