Opinii

“Generalul Iarnă” şi jocurile din USL Vrancea

Corneliu Condurache
14 sep 2011 1655 vizualizări
Ce n-a reuşit Nini Săpunaru şi nici negocierile dintre Crin Antonescu şi Victor Ponta e pe cale să rezolve cu totul altcineva.

Conform propriei declaraţii, frigul care se prognozează a fi atotstăpînitor prin apartamentele focşănenilor racordaţi la sistemul centralizat de producere şi distribuţie  a energiei termice în această iarnă l-a băgat în sperieţi şi pe primarul Decebal Bacinschi. Pe care-l bate gîndul, cum puteţi afla din ediţia de astăzi a Ziarului de Vrancea, să nu mai candideze anul viitor pentru un nou mandat de primar al Focşaniului. Pînă la urmă, se întrevede serios posibilitatea ca “Generalul Iarnă” să facă jocurile privind candidaturile pentru alegerile locale din 2011, în USL Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
vali cel mic, acum 4597 zile, 4 ore, 7 minute, 19 secunde
Ce aveti fratilor cu el,doar poarta nume de voievod.Nu stiti ce pierdeti,din fondurile manglitorilor,va face la Mandresti un Alcatraz modern.
db, acum 4605 zile, 14 ore, 41 minute, 54 secunde
Cine domnule sa ajunga Primar ? Cel mai Mare Ionut ? Haideti mai oameni buni, chiar vreti sa duca Vrancea la vale ? Cel mic, sau mare cum i se spune este un tractorist ajuns general numai stiut de citeste integral
costel, acum 4605 zile, 14 ore, 45 minute, 13 secunde
Va refereati la mandrul si dalbul anotimp ori la MANDRUL si Inganfatul "GHENERAL" de la Mandresti? Cel mai mici politican si cel mai mare conservator de Vrancea ( Celmare Ionel, daca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.