Opinii

“Catavencu” de Focsani

Corneliu Condurache
5 sep 2011 2255 vizualizări
Dupa stabilirea candidatilor Uniunii Social Liberale pentru posturile de primari in municipiile resedinta de judet si presedintii de Consilii Judetene, seful Partidului National Liberal a iesit vineri intr-o conferinta de presa cu urmatoarea declaratie:

“Vreau sa precizez ca, desi dorinta mea de a candida la Primaria municipiului Focsani a reprezentat un obiectiv pe care mi l-am asumat, recunosc si sustin decizia USL in desemnarea candidaturilor pentru ca aceasta are la baza interesul fundamental al cetateanului si intentia ca USL sa faca ceea ce este mai bine pentru cistigarea alegerilor”. Altfel spus, desi ar fi dorit ca el sa fie candidatul USL la Primaria Focsani, Nini Sapunaru vine acum si spune ca „interesele cetateanului” sint reprezentate de fapt de candidatul Partidului Social Democrat. In afara nelamuririi: ”de ce a vrut el jumatate de an sa pacaleasca interesele cu pricina ale cetateanului?” s-ar mai ivi pentru seful PNL Vrancea o intrebare. Nu seamana, oare, discrusul si postura sa de acum –apropo: cine l-o fi obligat, ori consiliat, pe Nini Sapunaru sa-si puna cenunsa-n cap de vineri?! -, binisor, cu cea a lui Nae Catavencu din piesa „O scrisoare pierduta” a lui Ion Luca Caragiale? Care din candidat cu „scrisorica” in munitia din dotare s-a trezit sustinatorul lui Agamita cel stabilit la „centru”.  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
popa, acum 4587 zile, 22 ore, 19 minute, 50 secunde
Cand ii scria Oprisan pe garduri lui NINI : "SAPUNARU - POPONARU!" Cel din urma, adica Nini se jura ca-l strange de gat pe "Portofel" si-l va termina cat ai clipi! Acum acelasi citeste integral
rosu si galben, acum 4588 zile, 27 minute, 31 secunde
Dupa acest esec umilitor lui Sapunaru nu ii mai ramane decit un singur lucru onorabil de facut-sa-si dea demisia si sa se inscrie in PSD, ale carui interese le tot serveste de citeva luni incoace.
db, acum 4588 zile, 9 ore, 56 minute, 34 secunde
Strategia domnului Nini este greu de inteles. Eu personal nu am inteles-o dar poate ne-o va dezvalui dansul in vreun volum de memorii. Pentru cei din conducere, individual, poate o fi fost buna, dar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.