Opinii

Sefii partidelor din Vrancea si “tavalugul” alegerilor

Corneliu Condurache
24 aug 2011 1891 vizualizări
Inca neintorsi din vacanta, pentru sefii formatiunilor politice din Vrancea care conteaza electoral incep sa cam intre zilele-n sac.

Se discuta deja intens in ultimele zile despre alegeri locale si parlamentare comasate, iar partidele sau aliantele cu pricina sint inca departe de a-si fi stabilit macar candidatii. .Pentru Uniunea Social Liberala din judet chestiunea e de asteptat sa nu fie una deloc simpla. Pentru ca oricum s-ar transa, se va finaliza cu nemultumiri. Fie din partea Partidului National Liberal, in cazul cind candidatul USL va fi de la Partidul Social Democrat, fie invers daca acesta va fi de la PNL. Iar intre “suparati”, cum a dat de inteles recent Ionel Celmare, intr-o declaratie pentru Ziarul de Vrancea, ar putea aparea si pretendenti la candidaturile USL din  Partidul Conservator autohton. Nici la Partidul Democrat Liberal lucrurile nu-s mai “pavate” cu liniste, siguranta si incredere. Pe de o parte, deoarece ca sa aplici modelul de succes Pinalty nu-i de ajuns numai sa vrei. Pe de alta parte, tot presedintele PDL Neamt le-a mai dat o veste nu tocmai imbucuratoare lui Alin Trasculescu si oamenlilor din jurul sau. Intr-un interviu pentru dcnews.ro despre campania electorală pentru Adrian Rădulescu, Gheorghe Stefan a spus ceea ce nu mai era, de ceva vreme, pentru multi un secret: PDL este în acest moment un brand pierzator.







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.