Opinii

Iesirea Politiei Vrancea din “criza” testarii

Corneliu Condurache
17 aug 2011 2401 vizualizări
Responsabilii de aplicarea faimoasei si pompos botezatei “restructurari” a Politiei au stabilit ca sub umbrela amintitei lozinci trebuie musai disponibilizati si 5 (cinci) politisti din Vrancea dintr-un total de 80 (optzeci) pasibili de o asemenea masura.

Cei 5 nefericiti din totalul de 80 ar urma sa fie stabiliti printr-o testare. Aceasta se tot amina, insa, la Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea sub pretextul ca agentii planificati pentru examinare (nu se stie citi, fiind probabil secret de stat!) au gasit metoda de a le face sicane “reformatorilor” Politiei, intrind in concediu medical. Datorita magistralei solutii, sefii IJP Vrancea par prinsi “cu pantalonii in vine”. Cea mai evidenta imagine asupra realitatii este data de reactia purtatorului de cuvint al susmentionatei institutii din judet: “Data testarilor (n.r. planificata initial in perioada 4-8 august) nu a fost stabilita inca. Sint in continuare asteptati sa se intoarca din concediu medical cei care trebuie sa dea examenul. Acestia pot sta in concediu medical pina la 90 de zile, dupa care, daca nu se intorc la serviciu, pot fi propusi pentru comisia de pensionare anticipata”. In acesta complicata situatie, demna aproape de un banc (nu cu politisti,desigur!) ar putea interveni urmatoarele rezolvari:
1)-Sa se astepte pensionarea anticipata deja sugerata de purtatorul de cuvint al IJP Vrancea prin metoda prelungirii concediilor medicale in derulare atit cit prevede legea pentru 5 dintre politisti, temuta testare despre care-i vorba nemaivind obiect;
2)-Sa se tina testarea cu citi politisti sint inca neintrati in concedii medicale, urmind ca pe masura ce acestia revin sa fie la rindul lor examinati (daca-i posibil cu alte subiecte);
3)-Sa fie mai intii testati organizatorii testarilor care nu gasesc leac intrarii in concedii medicale a politistilor ce urmeaza a fi examinati pentru a se stabili “restructuratii” pe “altarul reformei” din Politia Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
RASPOPITU, acum 4628 zile, 3 ore, 25 minute, 44 secunde
Stiti ce le-a picat la examen la politisti?... Fata...
Plutonier Capsuna (fara Costel), acum 4628 zile, 5 ore, 55 minute, 18 secunde
Mai intai ar trebui scoase afara sotiile politistilor,aduse din civilie,care sunt slab pregatite profesional si care fac doar demonstratii de moda.Si sunt destule fufe de acest fel la IPJ Vrancea.
Badiu G., acum 4628 zile, 14 ore, 23 minute, 2 secunde
De ce sa fie testat un ditamai competentu ca dom Gicu Avasicoae? Care ridica prin 2002, cu un zel demn de nazisti, chioscurile "Ziarului de VN"? Si cum masura el bulanul pe spatele citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.