Opinii

Oprisan da vina pe Ceausescu

Corneliu Condurache
2 aug 2011 1341 vizualizări
Dupa cum pretinde Marian Oprisan - aflat in functii de conducere importante in Vrancea mai bine de jumatate din perioada de 21 de ani scursa din decembrie 1989 pina astazi - este meritul sau ca ar fi incercat sa „tina Vrancea la un standard mai sus decit e in realitate”.


 Ca justificare a locului patru pe care se claseaza vrincenii intr-un top al celor mai subventionati români din tara, cu subventii primite de 85 euro/cap de locuitor. La fel ca Oprisan gindesc, probabil, nu putini politicieni aflati astazi in functii importante in judet. Nu este insa prima si nici ultima oara cind acestora le place sa faca din negru alb si sa-l prezinte spre a fi „inghitit” ca atare. „Nu e vina noastra ca sintem un judet mic, sau ca nu a construit Ceausescu aici uzine si combiante” mai spune presedintele Consiliului Judetean pentru a „pasa pisica” in legatura cu locul pe  care-l ocupa judetul in clasamentul national al asistatilor. A-l scoate in continuare tot pe Ceausescu vinovat - care in paranteza fie spus, a construit si in Vrancea ceva uzine de a caror inchidere in ultimii 21 de ani Oprisan nu-i chiar in necunostinta de cauza pe cit ar vrea el sa para - pentru starea actuala a judetului pe care-l conduci este, orice s-ar spune, nu doar neconvingator, ci mai ales jenant.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.