Opinii

Cotele nesimtirii politice in Vrancea

Corneliu Condurache
31 iul 2011 1040 vizualizări
In discursuri, lozinci si programe iti recita fara sa clipeasca prin campaniile electorale, sau cu fel de fel de ocazii: ”orice promovare in functie se va face numai prin concurs, iar criteriile avute in vedere se vor baza doar pe competenta profesionala”

Este vorba de politicieni. Iar in Vrancea avem cel mai recent exemplu ca “una spun si alta fumeaza” prin viata reala. Concret: la Tulnici, dupa alegerile pentru postul de primar al comunei, sint zilele acestea in plina derulare lupte la baioneta intre aceleasi forte politice care s-au confruntat in scrutinul din luna mai. De acesta data, pentru acapararea conducerii Obstii, gestionarul fondului forestier cel mai insemnat si valoros din zona care n-are, insa, nici o tangenta cu domeniul public. Obstea este o asociere privata a proprietarilor de paduri din Tulnici. De unde si pina unde atunci atita politica intr-o asemenea organizatie?! Teoretic, n-ar trebui sa fie vreuna. Practic insa, cum nu mai este demult o noutate si nici surpriza, nesimtirea politica n-are limite!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.