Opinii

La ce-i buna criza-n Vrancea

Corneliu Condurache
26 iul 2011 1623 vizualizări
Din categoria vestilor care te obliga sa constati ca actuala criza economica nu provoaca numai efecte rele, face parte si cea aparuta-n discutiile derulate ieri in Comisia de Dialog Social de la Prefectura.

S-a dezvaluit cu acest prilej ca din cauza lipsei de fonduri din bugetul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea, Consiliul Consultativ care functioneaza la nivelul institutiei nu s-a mai intrunit in lunile mai si iunie. A sesizat vreun vrincean inactivitatea respectivului organism?! Mai concert, poate sa explice cineva dintre mai-marii Vrancei care-i diferenta in viata locuitorilor judetului in lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie 2011, cind Consiliul Consultativ al AJOFM Vrancea s-a intrunit, fata de lunile mai si iunie cind n-a mai facut-o? Daca astfel de diferente nu exista, sau sint insesizabile. Daca mai avem in vedere si componenta Consililui amintit: cinci reprezentanti ai patronatelor, cinci de la sindicate si cinci sefi de institutii, la care se mai adauga Camelia Cotun din partea Prefecturii, Georgeta Dogaru (Directia de Finante), Petrea Cernat (Prestatii Sociale), Rodica Negrut (directorul de la Directia de Statistica) si Stan Rogoz (inspectorul general al ISJ), atasata informatiei conform careia participantii la sedintele despre care-i vorba erau platiti cu cite 200 de lei de intrunire, bani cheltuiti cu foloase greu de depistat de vrinceanul de rind, rezulta ca-i buna si criza asta la ceva.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.