Opinii

Concluziile concursului de la Garda Financiara

Corneliu Condurache
18 iul 2011 3492 vizualizări
Pentru departajarea comisarilor de la Garda Financiara Vrancea care ar urma sa fie restructurati prin reducerea schemei de personal, s-a derulat saptamina trecuta un concurs de testare a cunostintelor profesionale, in doua etape: scris si oral

In urma finalizarii acestuia, pe locurile restructurabile, inainte de rezolvarea posibilelor contestatii, se regasesc si citiva dintre fostii sefi ai institutiei de pe vremea guvernarilor anterioare celei de acum. Doi dintre ei, Bojoaica si Ciocirlan, s-au pretat la furatul avizelor de insotire, in scopul confiscarii intregului tiraj al cotidianului Ziarul de Vrancea in aprilie 2002, in prima zi a aparitiei noastre ca publicatie sub un alt nume, dupa cinci ani de existenta, spre a le face pe plac stapinilor politici de atunci. Revenind la concursul de saptamina trecuta de la Garda Financiara Vrancea, ca prime concluzii s-ar desprinde:

1. Cei mai slab pregatiti profesional se dovedesc a fi angajatii institutiilor publice folositi de regula la indeplinirea comenzilor politice ale diferitelor partide ce se perinda la putere;Ei sint din pacate descoperiti brusc cu astfel de "calitati" ,si devoalati public,abia dupa ce sustinatorii lor nu mai au in miini, butoanele puterii.

2. Odata ajunse la putere, fortele politice nu rateaza prilejul de a scapa cu prima ocazie din institutiile publice de oamenii stiuti ca fiind ai adversarelor.

S-ar putea pune firesc intrebarea: care din cele doua concluzii au fost dominante in derularea concursului de la GF Vrancea?

Raspunsuri posibile:

a) -1

b) -2

c) si 1 si 2 in egala masura


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 39 minute, 31 secunde
Daca subiectul principal ar fi fost "Cum se ia spaga ?" toti inspectorasii ar fi luat cu brio concursul.Le-au tremurat chilotii diar celor care duc greul si nu au pile.In rest totul a fost o abureala.
, acum 739393 zile, 39 minute, 31 secunde
un articol foarte rautacios ... in rest ...no comment ...
, acum 739393 zile, 39 minute, 31 secunde
CEI DE GARDA FINANCIARA TIN CONTABILITATEA LA AGENTII ECONOMICI DIN PALTIN< SPULBER NEREJU, NARUJA citeste integral
, acum 739393 zile, 39 minute, 31 secunde
CAND un astfel de functionar tine evidenta contabila el sau sotia lui la un agent economic,vezi cazul lui stanciu si al celorlalti ca el se cheama ca il platesti pentru protectie in fata altor colegi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.