Opinii

Prefectura Vrancea a trecut la USL!

Corneliu Condurache
14 iul 2011 2354 vizualizări
Ca Prefectura Vrancea nu a dat aviz de legalitate hotaririi Consiliului Local Focsani de crestere a pretului energiei termice produse si distribuite de Enet in municipiul resedinta de judet de la 203lei/Gcal la 270 lei/Gcal, ar putea fi intrepretat in mai multe feluri.

O explicatie ar putea fi legata de sicanele pe care Oprea si subordonatii sai si le-or fi propus sa i le faca majoritatii PSD^PNL din CL Focsani. Insa modul in care este justificata neacordarea avizului despre care-i vorba e unul demn de toata atentia. "Ori in situatia in care utilizatorii nu isi mai pot permite consumul de apa calda si caldura, (n.r. din cauza cresterii pretului Gcal de la 203 lei/Gcal la 270 lei/Gcal aprobat de CL) despre ce igiena, sanatate, nivel de trai, accesibilitatea preturilor la consumatori, calitate a vietii, protectie economica si sociala a utilizatorilor mai poate fi vorba ca sint asigurate in municipiul Focsani?", se intreaba juristii Prefecturii in justificarea refuzului de a da aviz de legalitate hotaririi CL Focsani. Cu o asemenea gindire Guvernul pe care-l reprezinta Prefectura in Vrancea n-ar mai fi trebuit sa ia in 2010 si 2011 nici o masura de austeritate atit in judetul nostru, cit si in tara. Numai sa nu fi trecut cei cu intrebarea despre consumul de apa calda pe care nu si-l mai pot permite focsanenii de cind cu cresterea pretului din Prefectura Vrancea la USL, uitind sa-si anunte sefii!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 17 ore, 28 minute, 45 secunde
Este tipic pentru toti cei care ne conduc sa invarta vorbele si deciziile cum au chef. Depinde doar de conjunctura.
, acum 739396 zile, 17 ore, 28 minute, 45 secunde
Masura privind pretul energiei de a ramane acelas este foarte buna.Astept si reducerea macar cu un ban.S-ar putea daca s-ar face si un plan de restructurare .
, acum 739396 zile, 17 ore, 28 minute, 45 secunde
Dupa parerea mea ce face prefectura Vrancea este politicianism ieftin si nimic mai mult. Pentru cine doreste, ii pot pune la dispozitie rasunsuri date de Institutia Prefectului Vrancea, semnate de citeste integral
, acum 739396 zile, 17 ore, 28 minute, 45 secunde
Documentele despre care am amintit in prima interventie, semnate de prefectul Oprea si care reflecta dispretul acestei institutii publice a Statului Roman fata de problemele de interes public ale citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.