Opinii

Reorganizarea si comunele Vrancei

Corneliu Condurache
23 iun 2011 2319 vizualizări
La numeroasele discutii aprinse pe tema reorganizarii administrativ teritoriale a Romaniei, in afara redesenarii judetelor -8 , 16 sau cite vor fi -a mai aparut zilele acestea o tema..

Pe care politicienii vrinceni, indiferent de culoare, au evitat-o pina acum. Dar in ciuda campaniei electorale de care ne mai desparte mai putin de un an de zile, nu se stie cit va mai putea fi ocolita. Iata cum a pus ieri problema presedintele tarii,Traian Basecu, intr-o emisiune la Radio Romania actualitati: "Comunele trebuie comasate astfel incit sa poata contribui la propria dezvoltare. Avem prea multe comune carora trebuie sa le dam bani de la Guvern, de la sustinerea salariilor la orice strada asfaltata. In ultimii 20 de ani au aparut din neant citeva sute de comune, care nu sunt viabile. Macar pentru stradutele din interiorul comunei trebuie sa reuseasca sa isi asigure resursele". Se pune intrebarea: are curajul vreunul dintre politicienii din judet - avind in vedere cit a mai ramas pina la alegerile locale, sa spuna care nu-s comunele viabile din Vrancea si ce trebuie facut cu ele?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 7 ore, 44 minute, 40 secunde
Sunt un fraier de la APIA, platit din bani publici si postez pe un nick care nu-i al meu, cand vin la munca intre 8 si 9 dimineatza, pt. ca asa mi-au poruncit sefii mei portocalii.
, acum 739397 zile, 7 ore, 44 minute, 40 secunde
ca io cand maine primu !! daaaaaa !! ca cand ma valeuuuuu ! asta da. da...cine munca ? por-to-ca-liu !
, acum 739397 zile, 7 ore, 44 minute, 40 secunde
nu are importanta cine sunt ,va scriu din belgia si sa va spun casuntelm o tara de rahat ca te priveste strainul ca pe un infractor.ne-am facut de ras ca natiune;toti il cunosc pe base si ne fac citeste integral
, acum 739397 zile, 7 ore, 44 minute, 40 secunde
Te-ai asezat pe scaunul portocaliu si te-ai curentat? Intr-o zi ai sa cersesti voturile noastre, dar ca sa ti le dam, te punem sa faci ca rima. Sa nu uiti sa-ti iei si sefii portocalii. In grup va citeste integral
, acum 739397 zile, 7 ore, 44 minute, 40 secunde
dragostea mea val cu ,, y '' .daca as avea vreodata nevoie de votul tau ,ce te face sa crezi as merge la socola sa mi-l dai ?
, acum 739397 zile, 7 ore, 44 minute, 40 secunde
Te cred ca nu-ti place adevarul, dar nu sint portocaliu ca sa falsific realitatea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.