Opinii

Reteta cistigatoare a scrutinului de la Tulnici

Corneliu Condurache
25 mai 2011 1883 vizualizări
Explicatiile celor direct implicati in confruntarea presupusa de alegerile desfasurate duminica, 22.05 .2011la Tulnici au fost, cum era de asteptat, diferite

Daca Valentin Bizna, cistigatorul care a candidat independent, dar de luni s-a inscris in PSD a spus: "Ei s-au batut (adica PDL si PSD) si eu am cistigat"; liderul judetean social-democrat, Marian Oprisan, isi revendica fara sovaire victoria precizind: "era unica strategie posibila prin care puteam invinge hoarda pedelista, asa am gindit de la bun inceput. Noi am facut cercetari sociologice pentru a vedea care sint asteptarile tulnicenilor si am cistigat". Dinspre PDL Vrancea n-au razbatut decit acuzatii de cumparare a voturilor de catre cel care i-a infrint in competitia electorala despre care-i vorba, neasumate insa oficial si nesustinute prin vreo dovada concreta. Intrucit Oprisan nu lamureste despre ce "cercetari sociologice" e vorba, si mai ales nu explica cum daca tulnicenii au vrut un independent primar, el a tinut in mod deosebit sa nu le indeplineasca dorintele decit o zi, varianta lui Valentin Bizna pare cea mai apropiata de adevar. El (Bizna) s-a folosit cu maxima eficienta de campania electorala nu foarte curata si nici dind pe-afara de fair-play politic, dintre PSD si PDL. Cit despre Oprisan, cel care se prefacea ca "vulpea moarta" in clipuri circulind pe Youtube cu o zi inaintea scrutinului, botezate "Oprisan batut de tulniceni"? Nu-i prima oara cind transforma o infringere in victorie, fiind cel care "ride la urma"; bazindu-se intr-o astfel de intorsatura pe naivitatea si amatorismul adversarilor sai, care-si frecau miinile siguri de succes cu mult inainte ca batalia sa se termine, sau strigau in gura mare-n cor "hop!", omitind sa mai "sara santul".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.