Opinii

Oprisan si Sapunaru, imprieteniti de Boc

Corneliu Condurache
11 mai 2011 1431 vizualizări
Sint, cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, discutii privind eventuale neintelegeri la nivel local intre PSD si PNL, pe care atit Oprisan cit si Sapunaru, liderii locali ai celor doua formatiuni politice, le neaga.

Cit de convingator o fac, urmeaza sa apreciati fiecare dintre dumeavoastra. Este posibil - si n-ar fi prima oara cind se intimpla acest lucru cu cei doi politicieni - ca declaratiile date de ei jurnalistilor autohtoni sa nu fie dintre cele mai sincere. Se pune, insa, intrebarea: ce motive ar avea Oprisan acum sa recapaciteze conditiile propice declansarii unui razboi PSD-PNL in Vrancea? Mai ales ca incepind de ieri a mai aparut pe tapetul informatiilor publice un element care probabil nu-i va face prea usor mandatul 2012-2016 primarului Focsaniului. Guvernul Romaniei s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata, astfel ca factura focsanenilor pentru incalzire si apa calda ar putea creste substantial in viitorul apropiat. Nu i-ar conveni atunci, oare, lui Oprisan sa "paseze" o asemenea "pisica" in bratele lui Nini Sapunaru, decit s-o tina el intr-ale lui Bacinschi si implicit ale PSD-ului?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 18 ore, 15 minute, 13 secunde
Oare mai candideaza individul acesta la primarie pt. un nou madat ? Daca da atunci ne meritam soarta. Vrem primar de la u.s.l. dar fara acest individ care numai de primarie ii arde l;ui acum!!!!!!!!!! citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.