Opinii

Concluzia adevarata

Corneliu Condurache
16 feb 2006 787 vizualizări
Au trecut citeva zile bune de cind printr-un demers, continind in justificarea sa multe semne de intrebare, presedintele Consiliului Judetean Vrancea a facut publica printr-un proiect initiat in ultima sedinta a legislativului local o dorinta a sa vizibil arzatoare.

Aceea de a-l inlocui din structura Autoritatii Nationale de Ordine Publica -ATOP- pe colonelul in rezerva Ghorghe Ivu cu Gheorghe Gadjinschi, membru al ConsiliuIui municipal Focsani. Daca respectiva schimbare comporta cel putin serioase si responsabile analize din punct de vedere al capacitatii celor doi de a fi buni cunoscatori ai problemelor din domeniul ordinii publice, ramine surprinzator si altceva. In afara modului suspect de anemic in care Partidul Conservator si-a aparat propriul membru supus bunului plac al lui Oprisan. Comportament cu atit mai curios cu cit, iata, intr-o alta situatie, cea a ontroversatului Ionel Duta, recent reinscaunat director al Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor din judet, staff-ul din Vrancea al formatiunii coduse de Dan Voiculescu a parut a avea cu totul alt aplomb in sustinerea variantei agreate. Este greu de inteles cum dintre toate partidele de pe meleagurile noastre, cu filiale contind pe esicherul politic, singurii care au pus punctul pe "i", subliniid absurdul unui demers ce vrea sa aiba ca finalitate inlocuirea unui bun cunoscator al domeniului ordinii publice cu cineva fara vreo tangenta cu acesta, au fost cei din Partidul Romania Mare.

Nu-i exclus ca strategia sa se incadreze perfect in noua orientare a Aliantei "Dreptate si Adevar" din rancea, despre care sint zvonuri ca ar fi discutat de curind in cercuri restrinse cu factorii decizionali in plan local ai acesteia. Conform lor s-ar dori, cica, abandonarea tacticii confruntarilor directe in disputele cu Oprisan si Partidul Social Democrat . Si s-a ajuns cel mai probabil la concluzia adevarata c-ar fi mult mai eficiente pentru situatia concreta din Vrancea bataliile cu capul ascuns sub perna, sau purtate mai mult pe sub pat. S-avem rabdare si vom vedea!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.